2024. április 27. - Zita

Meg Ryan félrecsúszott élete

Fiatalon robbant be Hollywoodba, lenyűgöző szépsége szinte mindenkit magával ragadott. Szinte mindenkit...
2010. június 15. kedd 10:24 - HírExtra
Meg szőkesége és elragadó bája korán elnyerte a filmkészítők tetszését, ám jelentős szerepet még jó ideig nem kapott. A nyolcvanas évek közepén felkérték a Top Gun egyik karakterének megformálására, és a forgatásokon megismerkedett Anthony Edwardsszal.

"Megnek eleinte Tom Cruise tetszett, ám ő nem érdeklődött iránta, Anthony viszont annál inkább. Elkezdtek randizgatni és a munka végére már minden percüket együtt töltötték, de az az igazság, hogy Anthony mindig is sokkal jobban szerette Meget, mint Meg őt" – mesélte a színésznő egykori barátja.

Meg karrierje lassanként elkezdett felfelé ívelni, Anthony azonban – a Vészhelyzetig – nem szerzett magának hírnevet és Meg két év után úgy érezte, hogy már nem elég neki Edwards. Pedig a színész meg is kérte a kezét, Ryan azonban visszautasította és szakítottak. Csak később derült ki, hogy Meg addigra már fülig szerelmes volt Dennis Quaidbe, akivel a Vérbeli hajsza forgatásain ismerkedtek meg.

Quaid azonban akkoriban súlyos kokainfüggőséggel küzdött és Ryan addig nem volt hajlandó komoly kapcsolatba belemenni, míg Dennis be nem vonult a rehabra. A párnak ennek ellenére már akkor viszonya volt egymással, amikor Meg még Anthonyval járt.

A Harry és Sally után Ryan végérvényesen ismert lett és 1990-ben őt választották a legbájosabb színésznőnek. Akkor forgatta a Doors-filmet is és a pletykák szerint a forgatáson futó kalandba keveredett Val Kilmerrel is, ám Meg ezt mindig is tagadta, hiszen akkoriban már Dennisszel élt együtt. Quaid végül 1991-ben beadta a derekát és elvonóra ment, így Ryan hajlandó volt hozzámenni.

"Gyönyörű pár voltak! Meg törékeny és bájos, Dennis pedig a valódi férfi erő" – lelkendezett róluk egy barát, aki azonban akkor még nem tudhatta, hogy Quaid rettentő ereje hamarosan csúf erőszakban nyilvánul meg.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását