2024. április 20. - Tivadar

Ez is megúszta!

Szombat hajnalban alkoholfogyasztás után egy 20 éves fiatalember úszva indult el Balatonvilágosból Balatonalmádi felé, majd eltűnt; mielőtt a keresésére indult vízimentők és vízirendőrök rátaláltak volna, egy vitorlázó hajójára vette.
2010. június 12. szombat 15:12 - HírExtra
Tar Mihály, a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálatának szóvivője az MTI-nek elmondta, hogy a budapesti fiatalember barátai nem sokkal hajnali fél hat után riasztották a vízimentőket azzal, hogy eltűnt a társuk, aki másfél órával korábban indult el úszva Balatonvilágosból Balatonalmádiba. Az egyébként jó úszó férfi - barátai beszámolója szerint - indulása előtt jelentősebb mennyiségű alkoholt fogyasztott.

Azonnal a férfi keresésére indult a vízimentők egy hajója Csopakról és a vízirendőrök egy hajója Siófokról. Miután nem találták meg a férfit a vízben, megkezdték a partközeli részek alapos átkutatását is. A keresést csak akkor hagyták abba, amikor 8 óra után bejelentés érkezett, hogy a fiatalembert - mintegy 10 kilométer leúszása után - egy vitorlás hajó vette a fedélzetére Balatonalmádi előtt.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását