2024. április 29. - Péter

Lopott a rendőr, gyorsan kirúgták

Lopáson érték a Szolnok megyei rendőrfőkapitány sofőrjét az egyik szolnoki nagyáruházban. A biztonsági őrök elfogták a zászlóst, aki azonban kirohant az áruházból, s elmenekült a főkapitány autójával, mely a parkolóban kialakult dulakodás során összetört.
2010. június 10. csütörtök 20:57 - HírExtra
Szerdán délelőtt érték tetten a sofőrt, mikor 1800 forintot érő árut akart fizetés nélkül kivinni a hipermarketből. A biztonsági őrök a motozó helyiségbe akarták kísérni a civil ruhában lévő zászlóst, aki azonban elszaladt. A hírügynökség úgy tudja, a parkolóban dulakodás alakult ki az őrök és a sofőr között, melynek során a főkapitány - vélhetően engedély nélkül elvitt - autója megrongálódott, a szélvédője betört. Az eset után a főkapitány sofőrjeként szolgálatot teljesítő rendőrt azonnal elbocsájtották, a történtek után négy órával már leszerelték. Az ügyben rendőrségi vizsgálat folyik, annak befejezéséig a rendőrség nem kívánja kommentálni az információt, melyet azonban nem is cáfoltak.
Forrás: havariapress
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását