2024. április 26. - Ervin

Beckham magyar üdvöskéjét akarja az olasz Playboy

Itthon már felfedte bájait Fogarasy Mariann, ezért most szeretné máshol is megmutatni magát. Az Olaszországban élő modell, egy milánói vacsora alkalmán próbálta beédesgetni magát az olasz magazinba.
2010. június 10. csütörtök 12:25 - Kancsár Edina

Állítólag épp Milánóban vacsorázott a modell egy barátjával, amikor rájuk köszöntek az olasz Playboy főnökei. Ha már így alakult, éltek a kínálkozó lehetőséggel.

„A barátom kapva kapott az alkalmon, és azonnal bemutatott nekik, majd én is előkerestem a telefonomból a magyar Playboynak készült képeimet. Kérték, hogy bontsam ki a felkötött hajamat, majd csodálkoztak, amikor kiderült, hogy minden eredeti rajtam, nincs szájfeltöltésem, és a formás mellemet sem a sebésznek köszönhetem. Nagyon tetszett nekik, hogy egyedül a műkörmöm az, ami nem természetes rajtam” - mesélte szerényen a modell.

Ezek után névjegykártyát cseréltek és most a magazin hívását várja a modell. Állítása szerint 80 százalék az esélye, hogy bekerüljön a lapba. Szerinte az is hozzásegítheti a lehetőséghez, hogy már nem ismeretlen az arca Olaszországban sem, hiszenírtak már róla az újságok.



Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását