2024. április 29. - Péter

Csoda! Vonat alá esett a kétéves kisfiú, és komolyabb sérülés nélkül túlélte

Vonat alá esett, de néhány horzsolással megúszta egy kétéves kisfiú Novoszibirszk közelében - közölte szerdán a belügyminisztérium helyi közlekedési igazgatósága.
2010. június 9. szerda 13:13 - HírExtra
A gyerek nagymamájával indult el otthonról a nagyi barátnőjét meglátogatni. A barátnő vasútállomáshoz közeli házában az asszonyok kiültek a verandára, és annyira elmerültek a beszélgetésben, hogy nem vették észre, amikor a kisfiú a verandáról lemászva elindult a nagyvilágba.

A sínekhez érve a gyerek átmászott az Inszkaja állomáson egy veszteglő tehervonat alatt, majd egy következő sínpár felé indult, ahová éppen akkor érkezett be egy személyvonat.

A mozdonyvezető mintegy 100 méternyiről észrevette a kisfiút, sípolt is neki, és meghúzta a vészféket, de már késő volt.

A gyerek azonban szerencséjére megbotlott, és - szerencsés módon - éppen a két sín közé esett. A vonat, mire odaért, erősen lelassított, csak a mozdony ment át a kist test felett.
Amikor gyereket kiemelték a vonat alól, kiderült, hogy él. A nagymamával együtt feltették a vonatra, amely elvitte a következő állomásra, ahol már várta, és a járási kórházba vitte a mentő.

Az orvosok azonban nem találtak semmiféle komolynak mondható sérülést a vonat alá került kisfiún.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását