2024. április 29. - Péter

A metál nagyágyúi Szegeden

Az élő műholdas közvetítésnek köszönhetően az országban egyedüliként a szegedi Belvárosi mozi közönsége is láthatja a heavy metál legendás négyese, a Metallica, a Slayer, a Megadeth és az Anthrax szófiai koncertjét június 22-én – tájékoztatta Szabó Éva Andrea, a filmszínház művészeti vezetője az MTI-t.
2010. június 6. vasárnap 10:38 - HírExtra
A négy csapat eddig soha nem lépett még együtt, egy éjszakán színpadra. Most a Sonisphere Fesztivál Turnén megteszik, Európában mindössze hét helyszínen. A szófiai koncertet ráadásul a világon mintegy nyolcszáz helyen sugározzák élő adásban, műhold segítségével, HD-minőségben.

A zenekarok a nyolcvanas években váltak a metálzene meghatározó szereplőivé: világszerte lemezek millióit adták el és telt házakat vonzottak a stadionokba.

A júniusi estén felelevenítik nagy hírű európai turnéikat és ezt egy "világszínpadról", különleges HD mozi-élményként mutatják be a rajongóknak. Az Amerikai Egyesült Államokban csaknem hatszáz helyen láthatják a koncertet egy időben az európai, kanadai, latin-amerikai nézőkkel. Később, felvételről sugározzák az adást Ausztráliába, Dél-Afrikába és Új-Zélandra.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását