2024. április 19. - Emma

MSZP: elmegyünk a charta rendezvényére

Az MSZP-frakció azt ajánlja a tagjainak, hogy vegyenek részt szerdán a Magyar Demokratikus Charta vagy a Politikatörténeti Intézet Trianonnal foglalkozó rendezvényén.
2010. június 1. kedd 20:45 - HírExtra
Mesterházy Attila szocialista frakcióvezető az MTI érdeklődésére elmondta: szerda délután tartanak egy informális frakcióülést, amelyen egyebek közt a pénteki parlamenti emlékülésről is kialakítják álláspontjukat.

Tájékoztatása szerint azt ajánlották a képviselőcsoport tagjainak, hogy a frakcióülés után aki tud, vegyen részt a Magyar Demokratikus Charta vagy a Politikatörténeti Intézet Trianonnal foglalkozó rendezvényén. Úgy fogalmazott: Trianont történelmi eseménynek tartják, amelynek tragikus következményei voltak Magyarország számára.

A Magyar Demokratikus Charta szerdán konferenciát rendez, Trianon: hidegháború vagy megbékélés címmel, míg a Politikatörténeti Intézet Veszély, veszteség, trauma Magyarország 1919–1920 címmel rendez tanácskozást.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását