2024. május 19. - Ivó, Milán

Holnaptól csökken az áram ára

Csökkenti az áram árát július 1-től az E.ON mind a lakossági-, mind az üzleti fogyasztók számára - közölte Kutas István, az E.ON Hungária szóvivője hétfőn.
2010. május 31. hétfő 18:26 - HírExtra
Kutas István a csökkentés pontos mértékéről elmondta: arról később adnak tájékoztatást, de nagyobb lesz mint januárban, amikor 3,5 százalékkal csökkentették az áram árát a lakossági és üzleti fogyasztók számára egyaránt. Hozzáfűzte: a csökkenés mértékét úgy osztják el a különböző fogyasztói kategóriák között, hogy a legkisebb fogyasztású háztartásoknak legyen a legkisebb a tarifájuk, és ugyancsak nagy csökkentés várható az üzleti szférában, a kis- és középvállalatok tarifáiban is.

Az E.ON már benyújtotta árcsökkentési kérelmét a Magyar Energia Hivatalhoz, és várhatóan a jövő héten jelentik be hivatalosan is a döntést az árcsökkentésről, amely így július elsejétől lesz hatályos - ismertette Kutas István. Hozzáfűzte: az árcsökkentést a beszerzési költségek csökkenése teszi lehetővé.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Gazdaság / HR témában
Ön miként vélekedik a magyar gazdaságról?
A gazdaságunk szárnyal, határ a csillagos ég!
A gazdaságunk bár a levegőben van, magassága legfeljebb másfél méter, sebessége egy csigával azonos.
A gazdaságunk valaha szárnyalt, jelenleg a sütőben sül, zöldségkörettel.
A reformok működnek
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását