2024. április 20. - Tivadar
Dunakeszi Város Önkormányzatának kérésére az alábbi helyreigazítást tesszük közzé.
2010. május 27. csütörtök 13:50 - HírExtra
A Hírextra.hu 2010. április27. napján „Rossz önkormányzati döntések emlékdombja” –címmel. majd 2010. április 29. napján "Döntés helyett tüntetés”- címmel megjelent cikkükben Sarkadi Márton nyilatkozatát tettük közzé. A nyilatkozat valótlanul állította, hogy Dunakeszi Város Önkormányzat Képviselőtestülete az alagi téli lóversenypályát és a sportrepülőteret jelenlegi beépítetlen zöldterületi besorolásból beépíthető területté kívánja minősíteni, hogy ezáltal ott kaszinóváros vagy más nagy volumenű ipari beruházás létesülhessen. a valóság ezzel szemben az, hogy a Településszerkezeti Terv egyeztetési anyagában felvetettek szerint a téli lóversenypálya és a repülőtér beépíthetősége a vonatkozó jogszabályok alapján a terület 2 százaléka lenne, amely semmilyen Sarkadi Márton által sugallt méretű és jellegű szórakoztató, kereskedelmi vagy ipari beruházást nem tesz lehetővé.

Azt a valós tényt, hogy mivel Dunakeszi Város Településszerkezeti Terve a város területén lévő egyes ingatlanok besorolása tekintetében jogellenes állapotot tart fenn, ezért Dunakeszi Város Önkormányzat Képviselőtestülete 2010. április 29. napi ülésén a Településszerkezeti Terv módosítására irányuló szabályos egyeztetési és döntéshozatali eljárásának megkezdéséről, a képviselők módosítási javaslatai elkészítésének, ezen is keresztül a civil szervezetek, fórumok bevonásának módjáról, valamint a módosításhoz szükséges szakhatósági eljárások menetéről készül dönteni, Sarkadi Márton nyilatkozata alapján abban a valótlan színben tüntettük fel, mintha a képviselőtestület ilyen eljárás nélkül a Településszerkezeti Terv módosításáról készült volna határozni.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását