2024. május 1. - Munka Ünnepe , Fülöp, Jakab

A szexszimbólum visszavonult - egy ideig

Penélope a rosszul sikerült kapcsolatok után szeretett volna egyedül lenni egy ideig. Ám a sajtó hamar összehozta az aktuális szépfiúval, Orlando Bloommal.
2010. május 21. péntek 13:07 - HírExtra
A gyönyörű színésznő tagadta a viszonyt és még inkább visszahúzódott. Aztán jött a nagy felkérés: Woody Allen a Vicky Cristina Barcelona című filmben kérte fel egy szerepre. Penélope természetesen elfogadta.

A film 2007-es forgatásán ismét találkozott régi kollégájával, Javier Bardemmel, és a két spanyol színész egymásba szeretett.

„Több mint tíz éve ismerem Javiert, olyan furcsa, hogy csak most alakult ki ez az egész. Nagyon boldog vagyok!” – mondta Penélope, aki azóta már jegyben jár a sármos Bardemmel, és a hírek szerint a babát tervezik.

A film egyébként nem csak a szerelmet hozta meg Cruz számára: alakításáért Oscar-díjat kapott, és ő lett az első spanyol színésznő, aki ebben az elismerésben részesült. Penélope az utóbbi években a megbotránkoztató alkotásokat részesítette előnyben, az Elégia című filmben Ben Kingsley-vel volt forró szexjelenete, a nagy botrányt kiváltó Megtört ölelések című Pedro Almodóvar-filmben hentergett jóval idősebb kollégájával. Cruz elismerte, hogy bár ezek a jelenetek nem voltak számára éppen élvezetesek, nagy kihívásnak tartja a hasonló munkákat.

Nincs baja a pucérsággal

„Nincs nehezebb, mint eljátszani, hogy egy olyan férfit akarsz és kívánsz, akivel a való életben eszed ágában sem lenne lefeküdni. A pucérsággal nincs bajom, elégedett vagyok a testemmel, és szégyenlős se vagyok, de bevallom, nem volt könnyű összebújni Ben Kingsley-vel” – mondta egy interjúban Penélope.

A Nine című musicalben Nicole Kidmannel játszik együtt, akivel rendeződött a kapcsolatuk, dacára annak, hogy Cruz szerette el Tom Cruise-t.

Penélope mostanában közönség kedvenc mozikat is vállal: hamarosan elkezdi A Karib- tenger kalózai 4 forgatásait, és a Szex és New York második részében is játszik – gaz csábítóként tűnik fel.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását