2024. május 10. - Ármin, Pálma

Andy Vajna jobban csípi az amerikaiakat

A világhírű producer folyamatosan Magyarország és Amerika közt ingázik, így könnyedén von le konzekvenciát a tapasztalatokból.
2010. május 14. péntek 11:49 - HírExtra
"Amerikában és Magyarországon pont fele-fele időt töltök, és mindkét ország nagyon kedves a szívemnek: az egyik itthon, a másik pedig otthon. Mind a két helyen sok barátom van, szóval ez sem probléma! Nekem az amerikai mentalitás sokkal jobban tetszik, mert ott sokkal nyitottabbak az emberek! A magyarokat is szeretem, de nagyon negatív a hozzáállásuk a világhoz!" - mondta el a tabutv.hu riporterének Andrew G. Vajna.

Andy Vajna szerint a magyarok pesszimizmusa a történelem miatt alakult ki, és ebből a szempontból egyáltalán nem fontos, hogy a hazaiaknak vagy a tengeren túliaknak vastagabb a pénztárcája. "Ez relatív! Az anyagi jólétet nem tudod megállapítani egy emberen, vagy egy csoporton, de ott valóban más, és talán jobb lehetőségek vannak!" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel a producer, aki szerint hazánkban is elegendő lehetőség van!

"Jelen pillanatban csak a vakáció érdekel, a filmek még csak gondolatok. Nyáron Szardíniára megyek, de sajnos annyi időm nincs, hogy az egész nyarat ott töltsem!" - meséli a Tabu Tv internetes videójában Andy Vajna.

function printFlash() { document.write('
további videók > > > 1 2 3 4 5 www.tabutv.hu
'); document.write(''); document.write(''); } printFlash();
Forrás: Tabu TV
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását