2024. április 29. - Péter

A "szelíd motorosok" jótékonysági futama

Több mint egymillió forint pénzadomány gyűlt össze a karcagi kórház csecsemő-újszülött és gyermekosztályának támogatására annak a jótékonysági motoros futamnak révén, amelyet a hétvégén rendezett a Hells Angels Motoros Club.
2010. május 9. vasárnap 21:31 - HírExtra
A több mint ötven motoros szombat délután érkezett Budapestről Karcagra, a városháza parkolójába, majd onnan a kórházba hajtottak, és a maguk által gyűjtött pénzt mintegy száz játékkal együtt átadták a gyógyító intézménynek - tájékoztatott Aradi Erzsébet.

Ezt követően gyógyfürdőben gulyáspartin látták vendégül a motoros klub tagjait, amelynek összes bevétele szintén az alapítvány számlájára kerül. A motorosok a hétvégét a nagykun városban töltik, ismerkedve a Nagykunság központjának nevezetességeivel.

A jótékonysági akció "megmozgatta" a helyi vállalkozókat és cégeket is, amelyek több mint 500 ezer forint utaltak át az alapítványnak, így jött össze az egymillió forinton felüli összeg - tette hozzá a kuratóriumi elnök.

Az 1989-ben létrehozott Gyermeképség Alapítvány célja, hogy segítse az osztály műszerezettségének bővítését, és az ott dolgozó orvosok, ápolók mind magasabb szakmai felkészültséggel végezhessék munkájukat.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását