2024. május 2. - Zsigmond

Ez lenne Obama szerelmi fészke?

Újabb részletek kerültek napvilágra a limuzinsofőr beszámolójából, aki továbbra is állítja: egykor ő furikázta Obamát és tanácsadóját, Vera Bakert, majd egy szállodába vitte őket, ahol csak az elnöknek volt lakosztálya, ám az éjszakát a hölgy is ott töltötte.
2010. május 5. szerda 10:59 - Nagy András
Egy washingtoni szálloda biztonsági videorendszere állítólag bizonyítékot is rejt Barack Obama amerikai elnök félrelépéséről, a tengerentúli lapok pedig már arról írnak: magánnyomozók hada próbálja megszerezni a felvételt az elnök politikai ellenfelei megbízásából.

Baker nem sokkal "az eset"  után eltűnt Obama mellől, sőt a kampányból is kilépett, mondván: új kihívásokra vágyik. Washingtoni bennfentesek szerint viszont amikor Obama feleségének, Michelle-nek a fülébe jutott, hogy férje „túlságosan közel került" tanácsadójához, válaszút elé állította: vagy a családja, vagy a nő.

Obama a családot választotta, a kimondottan szemrevaló  Baker kisasszonynak pedig busás végkielégítést fizetett. Úgy tudni, a nő ebből maga teremtette meg azt a bizonyos új kihívást: egy karibi szigeten saját vállalkozásba kezdett.

(fotó: Blikk)
Forrás: Blikk/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását