2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Harry Potter drogos

A legendás mesefiút alakító színész többször is vásárolt a zöld bódítótóból, ráadásul még annak szívása közben is rajtakapták- tudhatjuk meg a Bors online sorozatából.
2010. április 29. csütörtök 09:59 - HírExtra
Daniel Radcliffe egy interjúban azt mondta, hogy szeretné minél tovább megőrizni gyermeki énjét, ezért nem akar soha drogozni. Két éve mégis lencsevégre kapták a lesifotósok egy füves cigarettával a szájában. Az ifjú színész tagadott, azt mondta, csupán kézzel sodort cigit láttak a kezében, ám nem sokkal később két Potteres kollégáját is nagy mennyiségű marihuánával kapták el. Egyikük, Jamie Waylett maga termesztette a füvet és állított, hogy a Pottert alakító srác is rendszeres vásárlója volt.

" Daniel is gyakran vásárolt tőlem, hiába tagadja, de nincs ezzel semmi baj, nem is értem, miért nem legális a fű!" – mondta a lefülelt díler.

A Harry Potter láz továbbra is tartott, Radcliffe pedig próbálta megváltoztatni a róla kialakult jófiús képet: bulizott, ivott és különböző nők fordultak meg az oldalán. Ennek ellenére a színész állította: nem bocsátkozik kalandokba, mivel állandóan attól fél, hogy a lány eladja a sztorit egy pletykalapnak. – Még keresem az igaz szerelmet! Scarlett Johanssont el tudnám képzelni feleségemnek! – jelentette ki Daniel, ám a szőke szépség sajnos nem tanúsított irányába érdeklődést.



Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását