2024. május 7. - Gizella

Az exét újította be Komár

A válófélben lévő Komár László, akinek mostani neje távoltartási végzést kért, nem sokáig maradt egyedül: harmadik exneje, Krisztina sietett segítségére.
2010. április 22. csütörtök 11:45 - Sarkadi-Nagy Márton
"Nem azt kértem, hogy a bíróságon legyen mellettem, hanem a családi házamban" - mesélte  a mostani feleségétől éppen váló Komár László exnejéről, Krisztináról a Blikknek.

"Krisztina ismer, hiszen 18 évig éltünk együtt, tudja, hogy nem vagyok az a házias típus, és ahogy egyedül maradtam, úgy éreztem, rám szakad minden. Nemcsak lelkileg, hanem a házban is gyűltek a mosatlanok, a kosz, nem volt tiszta ruhám, pedig nagyon adok a rendre, a tisztaságra, de semmihez nem volt kedvem akkoriban. Meg aztán eleve több mint 200 négyzetméter a lakótér. De Krisztina jött, és szinte szemvillanás alatt rendet varázsolt, és ahogy beszélgettünk, a lelkemet is megtisztította."

A táncdalénekes mintha újra megtalálta volna önmagát régi szerelme mellett.

"Újra rá kellett jönnöm, hogy ő a lelkem másik fele, mi ketten vagyunk egy egész. Sokkal nyugodtabb vagyok, hogy itt van, mindenben támogatjuk egymást, jó programokat szervezünk, és együtt választottuk azt a kiskutyát, Rockyt, aki pár napja lett része az életemnek. Nagyon hiányzott, amíg Erzsi miatt nem találkoztunk, de most bepótoljuk. Amíg nem mondják ki a válásomat, nem mondok ennél többet, de az biztos, ebből még bármi lehet." - árulta el a Blikknek Komár.
Forrás: Blikk/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását