2024. április 16. - Csongor

Jön Jason Bourne

Matt Damon pályafutása legemlékezetesebb szerepében tér vissza a Jason Bourne-ban.
2016. július 21. csütörtök 14:24 - HírExtra
Majdnem két évtizeddel ezelőtt egy kiváló fiatal katona jelentkezett egy kísérleti kiképzőprogramba, miután közölték vele, hogy terroristák megölték az apját.

 Azt ígérték neki, nagy szolgálatot tehet a családjának és a hazájának, ha szinte elképzelhetetlenül magas szintre fejlesztik az intelligenciáját, az állóképességét és a harci tudását.

Ez mind hazugság volt. Brutális kiképzésnek vetették alá, amelyre később nem emlékezett, ahogyan a program vezetőit sem tudta azonosítani. A Jason Bourne-nak nevezett szupergyilkos 100 millió dollárt érő emberi fegyverré vált, amelynél azonban, legalábbis gazdái szerint, működési hiba lépett fel.

Amikor Bourne felkutatta gazdáit, hogy megtudja, mire megy ki a játék, megpróbálták elpusztítani, és megölték az egyetlen nőt, akit szeretett. Miután sikerült bosszút állnia, és kiderült, hogy kicsoda ő és vélhetően mi volt a program kiötlőinek szándéka, Bourne megbékélt sorsával és eltűnt... reményei szerint mindörökre.

Ám új programot indítanak be, amelyet egy sokkal bonyolultabb és alattomosabb globális szerveződés fejlesztett ki, mint amilyen Bourne kiképzésén fáradozott. Bourne-t kifüstölik rejtekhelyéről. A minden kormánynál veszedelmesebb hálózat egyetlen célja, hogy terrorral, technológiával és felkelések szításával beteljesítse, amit elkezdett.

Míg üldözői úgy gondolják, hogy Bourne-t sikerül visszahozni és újra lehet kondícionálni, egy dolgot képtelenek felfogni: még a megtört harcosok is az ártatlanok védelmére kelnek az elszabadult hatalommal szemben.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását