2024. április 20. - Tivadar

Pedig csak sztriptízeltek!

A sztriptízbárok fülledt erotikáját idéző "táncműsoruk" miatt elvesztette állását két kanadai középiskolai tanár, miután a tornateremben tartott bemutatójuk felkerült az internetre.
2010. április 21. szerda 15:11 - HírExtra
Az iskolavezetés szemében valószínűleg csak rontott a helyzeten, hogy előadásuk hatalmas sikert aratott a világhálón, és külföldiek figyelmét is felkeltette.

A buja bemutató februárban volt a winnipegi Churchill középiskola tornatermében, ahol egy sportesemény előtt a csapatok lelkesítésére gyűltek össze az érdeklődök. A két fiatal tanárt elragadta a hév, a meglepett diákok pedig sietve húzták elő mobiltelefonjaikat, hogy felvegyék, amint az egyébként teljesen felöltözött pedagógusok öltánc - lap-dance - műsort adnak elő, sőt rövid ideig még az orális szexet is utánozzák.

A "táncos" szerepét betöltő, egyébként matematikát oktató Adeil Ahmed erősen szexuális töltetű mozdulatokkal, csípőjét rázva és testét a "vendéghez" dörzsölve kísértette meg széken ülő kolléganőjét, Chrystie Fitchner tornatanárt.
A YouTube videomegosztó portálra felkerült klipet az első néhány napban kétmillióan nézték meg - mondta el Mike Babinsky, az iskolatanács elnöke.

A tanárokat kezdetben csak felfüggesztették állásukból, de továbbra is kapták fizetésüket, március elején azonban bérüket is megvonták.

Jackie Sneesby, a winnipegi iskolakörzet elnöke most közölte, hogy két oktató nem tér vissza munkahelyére. A testnevelés tanárnő lemondását elfogadták, a matematika tanár néhány hónapos szerződése pedig időközben lejárt, és nem áll szándékukban meghosszabbítani.
Sneesby nem tudott magyarázatot adni arra, hogy a két fiatal pedagógus miért tette, amit tett, mindenesetre szavai szerint akkor is bajba kerültek volna, ha túlfűtött táncműsorukat nem örökítik meg videón.

Babinsky úgy véli, a "bűnösök" csak elragadtatták magukat. "Rengeteg dolgot lehet látni a tévében, talán még rosszabbat is, mint amit ők műveltek táncukkal. Feltételezem, a fiatalok következésképpen azt hiszik, hogy ez a fajta viselkedés rendben van. De hát nincs rendben!" - szögezte le.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását