2024. május 13. - Szervác, Imola

Csont nélkül nyert Vegasban

Charles Barkley mindig is híres volt szerencsejáték-szenvedélyéről. A barcelonai olimpián aranyérmet nyert Dream Team tagja azonban korábban általában akkor került címlapra, amikor óriás összegeket veszített. A kosaras viszont hétvégén megütötte a főnyere
2007. február 7. szerda 08:55 - Hírextra

Fantasztikus napot zárt Charles Barkley a hétvégén - írja a Bulvársport. A Phoenix Suns legendás kosarasa Las Vegasban járt vasárnap, és ha már ott volt, több szerencsejátékban kipróbálta magát. Az egykori NBA-játékos aznap jóban volt Fortunával, ugyanis összesen 700 ezer dollárral, azaz mintegy 182 millió forinttal lett gazdagabb. Barkley először megnyerte a blackjack játék főnyereményét majd a Super Bowlra tett tippje is bejött, így jött össze a horribilis összegű pénz. Azt nem árulta el a szerencsés nyertes, hogy mennyit tett az Indianapolis győzelmére, de a játékos múltját ismerve, és a nyeremény nagyságát látva biztosra vehető, hogy nem kispályás tétekkel játszott. A ’92-es Dream Team tagjának szerencsejáték-őrületéről többször írtak már az újságok, de eddig elsősorban hatalmas veszteségei jelentettek témát. Barkley egy tavaly áprilisban adott interjúban bevallotta, hogy az évek alatt képes volt közel tízmillió dollárt eljátszani, a hat óra alatt elveszített összegek tekinte tében pedig 2,5 millió dollárt volt az eddigi rekordja. Most viszont komoly nyeremény ütötte a markát, úgyhogy valószínűleg ezután sem fogja elkerülni a kaszinókat.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását