2024. május 5. - Györgyi

Navracsics: mi nem ígértünk csodát

A magyar politika, a magyar demokrácia történetében még nem volt példa arra, hogy a választópolgárok ennyire egyértelműen foglaltak volna állást abban a kérdésben, hogy ne azok vezessék tovább az országot, mint akik eddig tették.
2010. április 16. péntek 21:10 - HírExtra
A Fidesz politikusa, a párt jelenlegi országgyűlési képviselőcsoportjának vezetője úgy fogalmazott: április 11-e egyértelmű üzenetet küldött mindenkinek: azt, hogy elég volt abból a nyolcéves időszakból, amely kudarcokkal és hanyatlással jellemezhető.

Navracsics Tibor, aki a Fidesz-KDNP négy miskolci országgyűlési képviselőjelöltjével - Csöbör Katalin, Nagy Kálmán, Sebestyén László és Zsiga Marcell - tartotta sajtótájékoztatóját, azt mondta: a szocialisták állításaival szemben csodákat soha nem ígértek, ezért pontosan tudják, hogy nagyon nehéz, kemény és hosszú munka vár a kormányra kerülő Fidesz-KDNP-pártszövetségre annak érdekében, hogy kivezessék az országot a válságból.

"Elég volt ebből a nyolcéves időszakból, újat kell kezdeni, mégpedig a gyarapodás és a bővülés időszakát, amely elvezethet az erős Magyarországhoz, ahhoz, amely erős közösségekből épül fel, amelyben a családoknak nem kell egzisztenciális problémákkal szembe nézniük" - szögezte le, megjegyezve azt is: reményeik szerint a középosztálybelieknek pedig nem azt kell számolgatniuk, hogy a rezsiköltséget fizetik-e ki, avagy a hiteleik törlesztőrészleteit, és a fiatalok is gond nélkül tudnak akár felsőfokú tanulmányokat is folytatni, illetve a diploma megszerzését követően elhelyezkedni.

Ugyanakkor a nyugdíjasok is megkaphatják végre azt az anyagi megbecsülést, amelyet már régóta megérdemelnek, és amelyet szavakban a szocialistáktól mindig megkaptak, ám tettekben az utóbbi években sohasem - hangoztatta.

Április 11-e üzenete azt volt, hogy végleg le kell zárni a mögöttünk lévő nyolc évet, az április 25-i forduló tétje pedig az, hogy a Fidesz-KDNP mekkora felhatalmazással tud munkához látni - fogalmazott Navracsics Tibor, aki szerint minél több voksot kapnak április 25-én, annál erősebb lesz ez a szövetség, annál gyorsabban tud hatékonyan működni az a kormányzati munka, amely a válságból kivezeti az országot.

Navracsics Tibor azt is elmondta: mindehhez szükség van a párt miskolci országgyűlési képviselőjelöltjeire is, akik nagy valószínűséggel április 25-e után képviselők is lesznek.
Miskolcon a Fidesz "kellemes meglepetést" szerzett, és bár mind a négy választókerületben második forduló lesz, a pártszövetség jelöltjei mindenhol olyan jól állnak, hogy helyzetük nem teszi kérdésessé a második fordulós győzelmet - mondta.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

Prókainé
2010. április 17. 14:15
Nem.Csak 8 éve szédítik az embereket és uszítják az országot.
Igérethalmaz amit összehazudtak.Szomorú.Nincs ebben az országban őszinte, hiteles politikus.A politikai elitünk hiteltelen.Mindegy, hogy MSZP-s, vagy Fideszes Elvtárs-Urak!
Mindegyikük csak a hatalomért és saját jólétéért küzd.Az egyszerű emberek pedig csak eszközök ennek megvalósításához!!

Manó
z_zalai
2010. április 17. 12:11
Miről beszélsz?

Ki kábított téged? Pont hogy arról van szó, hogy nehéz lesz a felépülés, azok után amit a szocik tettek az országgal.
Sok ember fogja elveszítenie a munkáját, kisebb lesz a parlament, az önkormányzatok.

A családi adózás bevezetése pedig hosszútávú és gyökeres változásokat eredményezhet. Hosszú idő és nagy kitartás kell ehhez a programhoz, senki nem mondta, hogy a szádba repül a sült galamb.
p-Aga
2010. április 16. 21:56
Nem-e? Lehet. De ha Viktor igéreteinek csak 10 %-a megvalósul, az már maga a csoda. Remélem, valaki rögzítette, és 4 év múlva előveszi azt a hatalmas igéret-halmazt, amivel az utóbbi hónapokban kábították a jámbor tömeget.
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását