2024. április 20. - Tivadar

Különös ultimátum

Hangfelvétel készült Mádly Zsolt (Fidesz-KDNP) fóti polgármester és a helyi közszolgáltató cég ügyvezető igazgatója között elhangzott beszélgetésről, amely során a polgármester az igazgatónak egyebek mellett azt mondta, hogy a cégvezető vagy lemond önként, vagy börtönbe kerül - írta csütörtöki számában a Népszabadság.
2010. április 8. csütörtök 08:06 - HírExtra
A lapban emlékeztetnek arra, hogy a KDNP és a Fidesz által támogatott jelöltként fölényesen megválasztott fóti polgármester a múlt pénteken az irodájában "különös ultimátumot intézett" a helyi Közszolgáltató Kft. ügyvezetőjéhez. Azóta kiderült, a beszélgetést rögzítették, ennek egy másolata a Népszabadsághoz is eljutott.

A lapnak a kft. igazgatója csak annyit mondott, hogy a felvétel hiteles, de az ügyről nem kíván érdemben nyilatkozni, mert feljelentést tesz, a nyomozást pedig nem kívánja befolyásolni.
Mádly Zsoltot a Népszabadság most nem tudta utolérni, korábban küldött levelében annyit közölt, hogy a lap információi nem pontosak és súlyos csúsztatásokat tartalmaznak.

A lapban közölt felvétel szerint a polgármester egyebek mellett azt mondta az igazgatónak, hogy "adja be önként a lemondását, vagy április 11-e után a Zuschlag sorsára fog jutni". Később - a lap szerint - azt mondta Mádly Zsolt, hogy "meg fogjuk vizsgálni, kilenc-tízmilliós olyan számlák vannak, amelyek mögött nincs valódi teljesítés. Úgyhogy most fontolja meg, hogy feláll önként vagy börtönbe megy".

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását