2024. április 27. - Zita

Folytatódik a nagypártok szócsatája

A Fidesz szerint azok, akik tönkretették Magyarországot, nem lehetnek alkalmasak annak a válságnak a kezelésére, amit éppen maguk okoztak.
2009. július 20. hétfő 07:34 - HírExtra
Cser-Palkovics András, a Fidesz helyettes szóvivője az MTI-hez vasárnap eljuttatott közleményében azt írta: attól, hogy az MSZP néhány óra alatt közlemények tömegét adja ki, attól a tény még tény marad, Magyarországon 2002 óta a szocialisták vannak kormányon.

Ezt az országot az MSZP tette tönkre, tette éllovasból sereghajtóvá. Magyarországon egy kockázati tényező van, az a Gyurcsány-Bajnai korszak maga - írta a politikus, aki szerint az MSZP politikájának a kudarca hatalmi, politikai és gazdasági válságot eredményezett és ezt fokozta a nemzetközi krízis. Ez a politika pedig a válságot kezelni nem, legfeljebb félrekezelni tudta.

A Fidesz helyettes szóvivője ezzel Lendvai Ildikó MSZP-elnök és Török Zsolt szocialista országgyűlési képviselő vasárnapi közleményére reagált.

Lendvai Ildikó az egyik nemzetközi hitelminősítőre hivatkozva arra emlékeztetett, hogy a hitelminősítő nemrégiben azért nem javított Magyarország besorolásán, mert elemzése szerint a kormány törekvései ugyan sikeresek, de Orbán Viktor nyilatkozatai az állami kiadások növeléséről, a takarékosság feladásáról túl nagy kockázatot jelentenek. Az MSZP ezért arra kéri Orbán Viktort, legalább néhány hétig ne tegyen gazdasági nyilatkozatokat; ha már javítani nem tud, vagy nem akar, legalább ne is rontson a magyar gazdaság megítélésén - írta az MSZP elnöke.

Török Zsolt képviselő Orbán Viktor szombati tusnádfürdői beszédére reagálva kifejtette: az ellenzék vezére hatalomtechnikai kérdésekről értekezett, kétharmados többségről, politikai szekértáborokról és hatalmi taktikákról beszélt, úgy téve, mintha a gazdasági világválságnak nem is lennének magyarországi hatásai.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

ferooo1
2009. július 20. 08:10
gyerekek unjátok a melot jelentkezettek közmunkára 1-2 öra munkaidő sörrel borral pálinkával ezért jár minimál bér +munkaruha+egyéd jutattás de ha fönöki rangra viszed 100 fellett kapsz a marha ado fizetőktől menjél nyugodtan mert az önkormányzat ugyse tud munkát adni de kötelezö alkalmaznia nem baj ha alkoholista vagy mi is azok vagyunk itt ihatsz amenyi beléd fér a fönök sem szól hisz veled iszik -----ez a monoki modell éljen szepessi guszti monok polgármestere ez van pl vámospércsen remélem TASO UR felfigyel erre a problémára és ha eltünnek bajnaiék EZEN VÁLTOTATNI FOGNAK
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását