2024. április 23. - Béla

Részeg férfi támadt a rendőrökre

Rátámadt a rajta segíteni próbáló rendőrökre egy fiatal férfi éjszaka Szeged belvárosában; hivatalos személy elleni erőszak miatt eljárás indult ellene - közölte Szenti Szabolcs a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője az MTI-vel vasárnap.
2010. április 4. vasárnap 12:05 - HírExtra
A szóvivő tájékoztatása szerint a járőrök egy vérző fejű fiatalemberre lettek figyelmesek egy buszmegállóban. Odamentek hozzá és megpróbálták megtudni, hogy mi történt vele, mire a fiatalember agresszívvé vált. Az egyenruhások mentőt hívtak, hogy ellássák a sebeit, erre az erősen ittas ember lökdösni kezdte az egyik rendőrt, majd a másikat a nyakánál fogva kapta el.

A járőrök végül nem sérültek meg és a fiatalembert előállították a Szegedi Rendőrkapitányságra. Mint kiderült, a férfinak egy korábbi „balhéban” sérült meg a feje, ugyanis az éjszaka folyamán már másokkal is összeszólalkozott, egy lökdösődés során elesett, és beütötte a fejét.

A Szegedi Rendőrkapitányság a férfi ellen hivatalos személy elleni erőszak bűntette miatt kezdeményezett eljárást a Szegedi Nyomozó Ügyészségen, az éjszaka történtek kapcsán pedig garázdaság miatt indult ellene nyomozás. A férfit a mentők a kapitányságon látták el - tette hozzá a főhadnagy.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását