2024. április 29. - Péter

Haha! Mekkora vicc

Új oldaláról, tréfamesterként mutatkozott be a feloszlott ABBA-együttes egyik férfi tagja, Benny Andersson, amikor a legendás pop kvartett lehetséges visszatéréséről beszélt.
2010. április 1. csütörtök 14:42 - HírExtra
"Ez csak vicc volt, és ironikusan gondoltam" - mondta a világszerte nagy visszhangot kiváltott bejelentéséről az Expressen című svéd újságnak.

A 63 éves zenész a londoni Times múlt pénteki számában megjelent nyilatkozatában - közel három évtized után először - nem zárta ki egy közös fellépés lehetőségét. "Ez egyáltalán nincs napirenden" - nyomatékosította most a svéd napilapnak.

A banda olyan világsikerek után, mint a Dancing Queen, az SOS, a Mamma Mia vagy a Fernando, 1983-ban véglegesen felbomlott, és azóta egyszer sem álltak össze közös zenélésre.
A most is aktív ABBA-menedzsment egyik munkatársa közölte, "elmagyaráztam Andersson úrnak, hogy mellőznie kell az ilyen tréfákat". Mint hozzátette, "meglehetősen furcsának és alapjában véve felfoghatatlannak" tartja, hogy akadtak olyanok, akik ezt ennyire komolyan vették.


Az együttes feloszlásának fő okát annak idején abban jelölték meg, hogy az egyik énekesnő, Agnetha Fältskog nem akar többet színpadra lépni.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását