2024. május 2. - Zsigmond

Palotás Petra újabban süt

Egy perce sem telik haszontalanul: műsort vezet, utazik, könyvet ír vagy épp fánkot süt.
2008. április 21. hétfő 10:34 - Hírextra
A szavak emberének tartja magát, új hobbija a sütés-főzés, 11 éve láthatjuk a tévében, optimizmusa, mosolya és – nem utolsósorban – fiatalsága töretlen. A következő öt napban a szintén örök vidám Dombovári Vandával közösen ébresztik a csajokat.

- Nagyon várom már, és örömmel teszek eleget ilyen felkérésnek, azért van bennem egy kis izgatottság is. Az biztos, hogy mindennek utána olvasok, nehogy sutának tűnjek – meséli mosolyogva a fiatal műsorvezető. – Számos téma van, ami közel áll hozzám: a lakberendezést és az utazást talán már nem is kell említenem.

Petra mostanában új hobbira lelt, azóta aki csak megfordul nála - legyen az családtag, vagy barát -, biztosan számíthat valami finomságra.

- Régebben egyáltalán nem foglalkoztam ennyit a főzéssel. Mostanában pedig teljesen rákaptam. Imádok tüsténkedni a konyhában, most is épp képviselőfánkot sütök, aztán jöhet a rakott csirke. Nem tudom, hogy ez a korral jár-e vagy sem, mindenestre nagyon élvezem.

A fiatal, bájos műsorvezető sosem unatkozott; ha nem műsort vezetett, akkor könyvet írt, vagy éppen utazott.

- Már elkészült a második könyvem is, ha minden jól megy, talán nemsokára a boltokba kerül. Számos helyet bejártam már, és sok olyan táj van, ahova visszavágyom. Burma is egy nagy úti cél, vagy nagyon szeretnék egyszer adventkor New Yorkban sétálni. Megtapasztalni azt a tipikusan karácsonyi érzést, amit a tévében láttunk, amin szinte felnőttünk.

Te is jó nő vagy! – tartja magyar hölgytársairól Palotás Petra, és mindent megtesz azért, hogy ezt minél többen el is higgyék.

- Ez egy tanfolyam, ahol civil emberek kortól és testsúlytól függetlenül megtanulhatják, hogyan öltözködjenek ízlésesen, milyen sminket és frizurát hordjanak. Nem születünk úgy, hogy ez a kisujjunkban legyen, hiszen mindenki másban tehetséges. Ehhez szeretnék segítséget nyújtani. A magyar lányok, nők nagyon szépek, csak sajnos sokan elhanyagolják magukat.

Palotás Petra igazi optimistának tartja magát, és ennek az RTL nézői is tanúi lehetnek hétfőtől a Csak Csajokban.

Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását