2024. május 6. - Ivett, Frida

Videó! Korda egy gigerli?

A táncdalénekesből lett pókeretalon nem csak a kártya és énektudásával, hanem az öltözködésével is szeret villogni.
2010. március 25. csütörtök 10:18 - HírExtra
Korda György az internetes sztártévének vallott különös öltözködési szokásairól, és arról, hogy bár szeret márkás cuccokat felvenni, de annál jobban csak azt szereti, ha az emberek látják is ezt az öltözékén. De Korda Úr, maga miért is proc?

Korda György és neje, Balázs Klári elképesztően adnak a kinézetükre, és az ízlésük sohasem változik! "18 éves koromban, mikor kezdtem énekelni, már volt kisujjgyűrűm. Sehol máshol nem hordtam, azóta sem hordok, de most is van! Annyi a különbség, hogy akkor nem ilyen szép kavicsok díszítették, hanem sárgaréz volt!" - osztotta meg a Tabu Tv internetes videójára klikkelőkkel a pókermester.

"Őszintén megmondom, hogy én egy kicsit proc vagyok! Szeretem azokat a ruhákat, amelyek márkásak. Ez még nem procság, de az az igazi procság, hogy én szeretem, ha látják rajtam, hogy ez az!" - meséli a tabutv.hu riporterének Korda György, aki Balázs Klárival együtt érkezett a márciusi Fashion Aukcióra.

"A kevesebb néha több. Én például, ha egy nyakék rajtam van, akkor fülbevalóm már nincs. AZ én egyéniségem egyáltalán nem az, hogy minden ujjacskán egy gyűrűcske. Utálom, ha valaki ki van rakva!" - mondta el a tabutv.hu-ra klikkelőknek Balázs Klári.

Kedves Korda úr, kívánunk Önnek még sok-sok díszes felöltőt, és cicomás kalucsnit!

Itt tekinthetik meg a "divatmacsót".

Forrás: Tabu Tv/HírExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását