2024. május 18. - Erik, Alexandra

Alányúlt! Bódi Guszti megfogta a riporterünk micsodáját- videóval

A méltán híres zenész család nemrég Thaiföldön járt, ahol sok pikáns élménnyel gazdagodtak. Bódi Gusztira ugyanis rettentően buktak a helyi csajok, amit ki is használt: egyikőjüknek megsimította a nemi szervét.
2010. március 22. hétfő 18:20 - HírExtra
Úgy tűnik, hogy már-már hagyománynak számít, hogy Bódi Guszti és Bódi Margó Thaiföldön piheni ki a hazai fáradalmakat, de a legutóbbi kiruccanáson váratlan dolgok történtek! "Egy hónapon keresztül voltunk Thaiföldön. Mit találtunk ott? Gyűrűs nyakú bennszülötteket. Mi velük töltöttünk el egy napot, de egy kicsit csalódottan tértem haza, mert Bódi papába az egyik beleszeretett!" - meséli a tabutv.hu videójában Bódi Margó, aki láthatóan nem örül férje egzotikus kalandozásának.

A roma zenész család a Frizbi Hajdú Péterrel felvételén elárulta, hogy az ottaniaknak az tetszik, hogy ha egy férfi pocakosabb és szőrös, így Gusztinak nem lett volna nehéz dolga a nőkkel, ha nincs ott a folyton figyelő feleség. "Tényleg jól néztem ki! Megpróbált elcsábítani egy lány, akivel szőrös beszélgetésbe keveredtünk!" - ecseteli a történteket a Tabu Tv videójában Guszti, aki ezek után állítása szerint csak leellenőrizte, hogy ennek a lánynak szőrös-e a nemi szerve. Bizton állíthatja: az! Szóval, Bódi Guszti a Tabu Tv riporterén is megmutatta, hogy Thaiföldön hogyan vitte véghez a műveletet. A nunifogás részleteiért viszont katt a videóra!

function printFlash() { document.write('
további videók > > > 1 2 3 4 5 www.tabutv.hu
'); document.write(''); document.write(''); } printFlash();
Forrás: Tabu TV
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

Johnny
2010. március 23. 08:42
Tahó cigány. És az sem különb, aki az ilyen szemétre vevő. Amilyen az ország vezetése, olyan a színvonal! Jó lenne, ha a vezető médiák színvonalas műsorral nevelnék a népet és nem (iyen győzike, bódi, benkő, tüncike, stb) szennyet sugároznának!
Szabó Lászlóné
2010. március 23. 05:43
Ez a Bódi Guszti mekkora BUNKÓ !!!!!
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását