2024. május 4. - Mónika, Flórián

Híresek, de vajon boldogok is?

Néhány hírességnek szakítást tartogatott az év, de van, aki máris új párra lelt. Csak keveseknek adatik meg a sírig tartó szerelem boldogsága. A legtöbb kapcsolat még az ismerkedési szakaszban, a boldogító igen kimondása előtt véget ér, mások a házasságkö
2009. január 3. szombat 18:46 - Hírextra
Sztárjaink sem kivételek ez alól: 2008-ban is olvashattunk megdöbbentő szakításokról, sárdobálós válásokról és összetört szívekről.

Az első sokkoló hír nem sokat váratott magára: január első heteiben kiderült, hogy Gáspár Laci tökéletesnek hitt házassága romokban hever. Az énekes eleinte szűkszavúan nyilatkozott a sajtónak, majd mindent tisztázott, és elismerte, hogy valóban elmúlt a szerelem közte és gyermeke édesanyja között. Laci nem sokáig búslakodott: még a válás kimondása előtt kiderült, hogy új párja van.

Nem sokkal később Caramel és Bartók Eszter jelentette be, hogy három év után különválnak. Nem szívesen nyilatkoztak a miértekről, úgy fogalmaztak, hogy valami végleg elfáradt a kapcsolatukban, és nem tudnak változtatni rajta.

Polyák Rita, a Csillag születik sztárja két és fél évnyi távkapcsolat után intett búcsút kedvesének, Bódy Sylvit pedig csak két hónapig tudta elvarázsolni Bertram, a sármos olasz énekes.

Talán már kevesen emlékeznek arra, hogy Dér Heni és Beszeda Gábor is egy pár volt rövid ideig, pedig viharos szakításuktól hetekig hangos volt a média. A műsorvezető ugyanis élő adásban jelentette be, hogy szakított Henivel, aki így a nézőkkel együtt értesült a saját szakításáról – Gábor ugyanis korábban nem közölte vele a hírt.

Pataky Attila és Bea válási mizériáján is hosszú hónapokig csámcsogott a hazai sajtó. A lavina júniusban indult el, amikor is a rockert egy fiatal nővel látták az egyik motoros fesztiválon. Attila akkor úgy kommentálta a kirobbant botrányt, hogy a rockeréletmód velejárói az ilyen esetek. Felesége úgy döntött, hogy nem bocsát meg, ezért tizennyolc év után beadta a válókeresetet. Azóta mindketten újra boldogok valaki mással, a közös kisfiuk azonban örökre összeköti őket.

Egy ország drukkolt Zimány Lindának és Marknak, szerelmük azonban csak fellobbanó szalmaszál volt. Azt mondták, mindketten mást vártak a kapcsolattól, és ez megölte a szerelmüket.

Nádas György, az ország nagy nevettetője néhány hónappal ezelőtt vetett véget hétéves kapcsolatának. Mint mondja, nem voltak házasok, de éppen úgy éltek, mint férj és feleség. A különválás után azonban olyan nagy szerencse érte, hogy megismerhetett egy gyönyörű nőt, akivel szellemileg és lelkileg is egy hullámhosszon vannak.

Dévényi Tibor és felesége egy év különélés után jelentették be, hogy végleg elválnak útjaik. Nyílt titok, hogy a Három kívánság egykori műsorvezetője nem volt mindig hűséges a feleségéhez, többek között egy 32 éves színésznővel is hírbe hozták. Tibor igényt tartott a közös ingatlanra, ahol a nagyobbik fiukkal él, Kathy pedig a közös pénzből vásárolt lakásba költözött a másik gyerekkel.

Szakítást hozott a 2008-as év Dobrády Ákosnak és a Fresh együttesből ismert Áginak is, akik több szakítós-kibékülős időszak után idén márciusban váltak külön, most már véglegesen. De Südi Iringó, Polgár Krisztina és Pokrivtsák Mónika is egyedülállóként néz elébe a 2009-es évnek.
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását