2024. március 29. - Auguszta

Ördögh Nóra és Rúzsa Magdi a legjobbak között

Pink szőnyegen vonult végig a hazai sztárvilág színe-java, hogy együtt izgulhassák végig a Glamour Women of the Year díjátadó gáláját.
2010. március 19. péntek 13:02 - HírExtra
Hazánk legszebb modelljei, legkreatívabb divattervezői, legtehetségesebb színésznői, legmeghatározóbb hangú énekesnői, legtündöklőbb műsorvezetői, legszebb hajú sztárjai és legsármosabb férfiai küzdöttek meg egymással. Csütörtök este egy csillogó, trendi party keretén belül adták át a Glamour Women of the Year díjait.

A legjobb műsorvezetők versenyében Ördög Nórit szavazták az olvasók a legjobbnak.
„Nagyon meglepődtem, mert bevallom őszintén magamban végig vettem, hogy melyikünk esélyes a díjra és úgy gondoltam, hogy Lilu nyer. Örülök ennek az elismerésnek, boldog vagyok, hogy a nézők szeretnek, de szerintem ez egy csapatmunka eredménye. Ez a díj jár azoknak a kollégáknak is, akikkel együtt dolgozom, kezdve a sminkesektől az operatőrökön át a szerkesztőkig.” – mondta az RTL klub műsorvezetője.

A legjobb divattervező Konsánszky Dóra lett, míg a legjobb modellnek Ebergényi Rékát választották. A legjobb énekesnők között az egykori Megasztár győztes, Rúzsa Magdi vette át a Glamour elismerését, maga mögé utasítva a tavalyi nyertes Zsédát.

„Zavarba jöttem, amikor meghallottam a nevem. Remegő kézzel vettem át a díjat, mert egyáltalán nem számítottam rá. Nagyon jó érzés tudni, hogy a közönség a Megasztár óta figyeli és elismeri a munkásságomat.” – mesélte Magdi.

A színésznők közül Oroszlán Szonja lett a legjobb, míg a legszebb hajú sztárnak Horváth Éva bizonyult az igazán trendi, csillogó gálán.Az erősebbik nemről sem feledkezett meg a magazin, a legsármosabb férfinak a TV2 és a Class FM műsorvezetőjét, Kovács Áront választották az olvasók.

„Egy elismerő női pillantás minden férfinak jól esik, álszent, aki azt mondja, hogy nem szeret tetszeni. Örülök ennek a díjnak, nagyon nagy megtiszteltetés már a jelölés is.” – mondta Kovács Áron, aki a gálára feleségével érkezett. – „A feleségem már tizennégy éve tudja, hogy én vagyok a legsármosabb, most úgy tűnik a többiek is felismerték ezt. Köszönöm minden nőnek, aki rám szavazott!” – tette hozzá nevetve a műsorvezető.
A Reflektor TV Őszintén díját Szily Nóra Lilunak adta át, míg a leginnovatívabb nő különdíját Léber Barbara vihette haza.

A díjátadó gála után a nyertesek hatalmas bulin ünnepeltek. A party-n többek között olyan sztárok voltak ott, mint Pokorny Lia, Király Linda, Király Viktor, Tóth Gabi, Zséda, Ada, VIVA Ben, Demcsák Zsuzsa, Kiss Ádám, Laky Zsuzsi, Dammak Jázmin, Budai Zsuzsi, Labancz Lilla, Hajdú Steve, Hajas Laci, Peller Mariann, Debreczeni Zita, Dukai Regina, Kozsó, Ádok Zoli, SP, Zimány Linda, Lakatos Márk, Gönczi Gábor, Tatár Csilla, Keresztes Ildikó, Csomor Csilla.
Forrás: www.glamouronline.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását