2024. május 10. - Ármin, Pálma

Ganxsta felesége nem lehet sztár!

A rocker és neje gyakran mutatkozik együtt különböző rendezvényeken, ám Zolee nem szeretné, ha felesége celebbé válna. Ganxsta szerint nem igazán jó, ha két ismert ember van a családban.
2009. november 17. kedd 08:49 - HírExtra
"Két ismert ember együttélése szerintem az nem igazán jó. Egyik megy erre, másik megy arra és akkor nem nagyon van idejük egymásra. Ha én általában jövök-megyek, akkor legalább Ő érjen rá" - mondta el a Tabutévének adott interjújában Ganxsta, aki jelenleg három zenekarban játszik, sportkommentátor lett és persze a családapa szerepét is betölti.

Zolee feleségével karöltve Debreceni Zita, Dukai Regina, és Zimány Linda közös naptárjának a sajtótájékoztatóján jelent meg, ahol az Internetes sztártévének nyilatkozott. "Én nem nagyon szeretném ha a feleségem ismert ember lenne, de már lassan az lesz. Jól mocorog, nagyon jól feltalálja magát minden szituációban, minden közegben, úgyhogy szerintem nem lenne Ő elveszett ember se így-se úgy" - meséli a tabutv.hu riporterének Ganxsta "Döglégy" Zoli, aki azért jobban szeretné, ha élete párja megmaradna privátnak.

A videót megnézhetik itt.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását