2024. május 3. - Tímea, Irma

Izraeli kémgépek repültek át Magyarország fölött!

Két, első ránézésre civil küllemű izraeli felderítőgép repült át Magyarország fölött - írta a Magyar Nemzet csütörtöki száma saját forrásra hivatkozva.
2010. március 18. csütörtök 07:27 - HírExtra
Az izraeli légi- és űrerők két gépe csütörtökön kétszer megközelítette a Ferihegyi repülőtér leszállópályáját Vecsés irányából, majd leszállás nélkül távozott - írták.

A repülésekről a lapnak Bocskai István, a Honvédelmi Minisztérium (HM) szóvivője annyit mondott, hogy a gépek diplomáciai engedély birtokában voltak itt, de nem a HM illetékes az engedélyek kiadásában. A Külügyminisztérium sajtóosztályának munkatársa, Balogh Dénes pedig arról tájékoztatta a Magyar Nemzetet, hogy a tárca csak közvetítő szerepet játszott az eljárásban, az a Nemzeti Közlekedési Hatóság (NKH) Légiközlekedési Igazgatóságának felelősségi körébe tartozik, de az NKH az írásban feltett kérdésekre lapzártáig nem válaszolt.

A Magyar Nemzet európai légi irányítási forrásokból úgy tudja, hogy a repülési tervekben 4X679 és 4X676 izraeli polgári lajstromjelek és Israeli Air Force 005 és 006 hívójelek szerepeltek, valamint „védett járat” megjelölés.

(képünk illusztráció)

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

marciano
2010. március 18. 09:00
persze pont a IDF fog a ferihegy fole repulni ekkora marhasagot meg nem halotam van kivel foglalkoznia ott van iran libanon stb pont ide kuldenek egy ilyen repulot na mind1.most lehet majd zsidozni hogy izrael megszalta magyarorszagot es hadba all.Ennyi hulyeseget .jo vicc na majd utana nezek ennek a hulyesegnek majd irok.a kem gepeket nem nagyon repkednek alacsonyan es nem a hiszem hogy valaki is lefotoza .
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását