2024. május 16. - Mózes, Botond

Expornóst alázott a TV2

Judy Neró lelkébe gázoltak a TV2-nél – írja a Bors. A pornófilmek hajdani szereplője szerint megalázták őt.
2010. március 12. péntek 09:29 - HírExtra
Pánikbetegségéről érdeklődő kérdésekkel csábították a stúdióba  a TV2 reggeli műsorának szerkesztői Judy Nerót, ehelyett azonban celebek internetes zaklatásáról faggatták – olvasható a Borsonline.hu-n. Nem ezért hívtak be, de ők kötözködni kezdtek, tiszteletlenek voltak, és kioktattak – panaszkodott a bulvárlapnak a felnőttfilmek hajdani sztárja. A napokban az énekes Kozsóval összehozott Neró szót ejtett a Mokka műsorvezetőiről is: Liptai Claudia és közte nincs sok különbség, hiszen mindketten színésznők voltak valamint a nyilvánosság előtt is vetkőztek már. Judy Neró véleménye a műsor másik riporteréről, Kárász Róbertről némileg sommásabb: mint az expornós elmondta, róla eddig semmit sem hallott.
 
A Borsnak nyilatkozva Kozsó lehetséges barátnője tovább folytatta a méltatlankodást: hajnali fél ötkor keltem, hogy a pánikbetegségemről nyilatkozzam, hátha segíthetek a sorstársaimnak, erre ezt kaptam. Két héttel ezelőtt is a mentő vitt el, erre lejáratnak, hátha megint rosszul leszek? – nyilatkozta a bulvárlapnak Neró, aki a blogja szerint ügyvédhez is fordult.
 
Koltay Tamás a szerkesztőségi szabadságról ejtett szót. Szerinte ez megengedi, hogy a műsorkészítők olyan kérdéseket feltegyenek az interjúalanynak, melyeket nem egyeztettek vele – idézi a TV2 szóvivőjét a bulvárlap. A televíziócsatorna kommunikátora azt is elmondta, tisztázták a félreértéseket Judy Neróval, akit bármikor szeretettel várnak a Mokkába.

Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását