2020. október 20. - Vendel

Döbbenet! A tini bálvány meztelenkedni akar!

Egy szerep kedvéért bármikor ledobná ruháit Vanessa Hudgens, a High School Musical ifjú sztárja. Nem akar továbbra is ő lenni az ártatlan kislány.
2009. május 13. szerda 15:59 - Kővári Adrienn
A High School Musical sztárja, Vanessa Hudgens úgy döntött szeretne igazi nő lenni, igazi filmekben szerepelni, és igen, meztelenkedni is szeretne, egyenesen akar.

Egy magazinnak adott interjúban árulta el, hogy ha egy szerep úgy kívánná, ő bizony kész lenne ledobni a ruháit. Mielőtt mindenki felhördülne, eláruljuk, hogy a színésznő már húsz éves, így nyugodt szívvel hagyhatná maga mögött a tini szerepeket.

De biztos, hogy jól van ez így? Vanessa Hudgens is beleesett abba a hibába, hogy teljesen bekategorizálták, jelenleg ki sem tudna törni a High School Musicel szende karakteréből. Viszont jól ráérzett arra, hogy hogyan lehetne igazi, nagy sztár. Ha ledobja a ruháit. A kijelentése után biztos lehet benne, hogy ha nem is azonnal, de idővel biztosan fog kapni komolyabb filmszerepeket is, ahol majd megmutathatja testét.

Hogy a fiatal rajongói ehhez mit fognak szólni? A szülők biztosan nem repesnek Vanessa vágyaitól, mégis csak rengeteg kislánynak ő a bálványa. Majd minden kiderül, amikor feltárja meztelen testét Vanessa a nyilvánosság előtt, hogy akkor miként fogadják majd picike rajongói.

A múlt héten Emma Watson, a Harry Potter sztárja nyilatkozta azt, hogy szeretne végre komolyabb filmekben is szerepelni. Ő is próbál kitörni a varázslótanonc kategóriából. Vajon sikerülni fog nekik?

Forrás: HírExtra/E! Online
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását