2024. május 15. - Zsófia, Szonja

Vonat elé esett a részeg - videóval

Részegen sétált és a vonat elé esett egy férfi, két arra járó rendőr éppen hogy kimentette - olvasható a Bors honlapján.
2010. március 8. hétfő 11:59 - HírExtra
Térfigyelő kamera rögzítette az Egyesült Államokban, hogy az arizónai Phoenix egyik vasútállomásán egy vélhetően részeg férfi tántorog. Pár pillanat múlva a járókelő eldől és a peronról a sínekre esett - látható azon a Youtube-os videón, amelyet a Bors online tett közzé honlapján. A bulvárlap beszámolója szerint a vágányra pottyant embernek szerencséje volt: éppen arrajárt két rendőr, akik egy villámgyors sprintet követően kihalászták a férfit a sínekről. Terrel Granberry és Matthew Brandt biztos urak egy éppen érkező vasúti szerelvény elől rántották ki az alkoholbeteget.





Egyszercsak azt vettük észre, hogy beesett a sínekre a részeg. Sprinteltünk, ahogy tudtunk, és nem érdekelt, hogy akár minket is elgázolhat a vonat. Reménykedtünk, hogy sikerül – nyilatkozta Granberry a The Arizona Republic-nak, ezt idézte később a Bors is. A két rendőr nem törődött a saját testi épségével, nem érdekelte őket a közelítő vonat sem.

A phoenix-i rendőrség szóvivője természetesen dícséretben részesítette Granberry-t és Matthew-t. Tommy Thomspon szerint a két rendőr bárki másnál nagyobb hős. Járőr beosztásuk miatt észrevétlenek ugyan, de ha most nem lettek volna ott, egy szegény hontalan vesztette volna életét - idézi a szóvivőt a Bors.
Forrás: Bors/HírExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását