2024. május 15. - Zsófia, Szonja

Ma választás lesz

Polgármestert választanak ma Hortobágyon és Keménfán; az időközi választásokat azért írták ki, mert az előbbi település vezetője elhunyt, az utóbbi község polgármesterét pedig tavaly a bíróság elítélte. A választók mindkét helyen 6 és 19 óra között adhatják le voksukat.
2010. március 7. vasárnap 09:08 - HírExtra
A Hajdú-Bihar megyei Hortobágyon a 1314 választópolgár két szavazókörben voksol. A posztért öten indulnak: Fenyves József (MDF), valamint független jelöltként Szabó Gábor, Vágner Ferenc, Vincze Andrásné és Virágh Mihály.

A Zala megyei Keménfán 90-en szavazhatnak, s három független jelölt indul a tisztségért: Bulla Ottó, Dervalicsné Horváth Sarolta és Tornyos János Gergely. A korábbi polgármester megbízatása tavaly októberben szűnt meg, miután tisztségével összefüggésben a bíróság - egy híd újjáépítése kapcsán - jogosulatlan gazdasági előny megszerzése és közokirat-hamisítás miatt jogerősen 400 ezer forint pénzbüntetésre ítélte.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását