2024. április 19. - Emma

Elfogták a kutyaviadalnak otthont adó férfit

Elfogták a rendőrök azt a férfit, akinek XVII. kerületi telkén véres kutyaviadalt rendeztek a napokban. A telek tulajdonosa négy napos bujkálás után feladta magát - értesült a HavariaPress
2010. március 4. csütörtök 14:15 - HírExtra
Szerdán sétált be a XVII. kerületi rendőrkapitányságra a 38 éves férfi, akinek a telkén rendezték meg vasárnap azt a kutyaviadalt, melyet a rendőrség kommandósai szakítottak félbe. A XVII. kerületi Bélatalepi ingatlanon vasárnap jelentek meg a rendőrök, miután bejelentés érkezett hozzájuk, hogy az egyik telken fogadással egybekötött kutyaviadalt tartanak.

A BRFK bevetési osztályának munkatársaival megerősített rendőrök két román állampolgárságú férfit fogtak el a helyszínen, többen a közeli erdőn át próbáltak elmenekülni. Végül azonban őket is elfogták a rendőrök, így összesen 14 embert állítottak elő. A kommandósok megérkezésekor éppen két kifejlett pitbull folytatott élet-halál harcot egymással. A súlyos sebesülésekből vérző ebeket a rendőrök szétválasztották, majd elszállították azokat a helyszínről.

A helyszínen elfogott két külföldivel - egy 27, illetve egy 43 éves férfival - szemben büntetőeljárás indult tiltott állatviadal szervezés bűntett gyanújával. A rendőrség őrizetbe vette őket, ahogy a kutyaviadalt szervező, a rendőrségen kedden önként jelentkező szervezőt is. A viadalnak helyt adó ingatlan tulajdonosát szintén őrizetbe vették, s kezdeményezték - három társával együtt - az ő előzetes letartóztatásának elrendelését is.
Forrás: Havaria
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását