2024. május 24. - Eszter, Eliza

MDF: lesz lista Győr-Moson-Sporonban

Győr-Moson-Sopron megyében teljesítette a területi listaállítás feltételeit a Magyar Demokrata Fórum - jelentette be keddi soproni sajtótájékoztatóján Nagy Tamás megyei elnök.
2010. március 2. kedd 17:56 - HírExtra
A hét választókerület közül - a törvényi minimum kettő helyett - már négyben a párt teljesítette a jelöltállítás feltételét: leadta a 750 érvényes ajánlószelvényt - mondta, jelezve, hogy már csak Győrben és környékén gyűjtik a cédulákat. "Nem egyszerű a helyzet, de úgy gondoljuk, sikerül megoldani" - mondta a politikus arra a kérdésre, tudnak-e mindenhol jelöltet állítani. Szavai szerint "a nagyobb városokban nagyobb a bizalmatlanság".

Az MDF megyei listáját - amelyre már egy hónapja javaslatot tettek a párt országos választmányának - a megyei elnök vezetné, az első hét helyre pedig az egyéni választókerületek indulóit javasolja a megyei választmány. A sajtótájékoztatón mutatták be Pethő István vállalkozót, akit Kapuváron indít az MDF. A jelölt a Győr-Sopron főútvonalon lévő városokat elkerülő szakaszok építését, a falusi turizmus fejlesztését, a gyógyfürdők nyújtotta lehetőségek mainál jobb kihasználását, valamint az olcsó mezőgazdasági termékeket kínáló boltok támogatását említette legfőbb elképzelései között.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását