2024. május 4. - Mónika, Flórián

Másfél millió ajánlószelvény a Fidesznek

Kis összegű adományokból 130 millió forintot gyűjtött össze eddig a Fidesz a választási felkészülés során, és számításaik szerint másfél millió ajánlószelvényt - erről Nyitrai Zsolt, a párt operatív igazgatója beszélt a Magyar Hírlapnak adott, hétfőn megjelent interjúja során.
2010. március 1. hétfő 08:02 - HírExtra
Az adományokból az Itt az idő! című kiadványuk előállítását, továbbá plakátjaikat finanszírozzák - tette hozzá. Mint mondta, kétmillió ajánlószelvény gyűjtését tűzték ki célul. Ezzel kapcsolatban arra a kérdésre, hogy több politikai riválisuk szerint agresszív szelvénygyűjtésük antidemokratikus, Nyitrai Zsolt azt mondta: senki elől nem gyűjtenek ajánlásokat. Hozzátette: ezt az intézményt nagyon jó, demokratikus eszköznek tartják, amelynek során házról házra járva jelöltjeik és önkénteseik személyesen is elbeszélgethetnek a választókkal.

Arra a kérdésre, hogy kiállnak-e vitázni az MSZP-vel, Nyitrai Zsolt azt mondta: erre csak később tudnak választ adni, ez a politikai ellenfél kampányban tanúsított magatartásától függ. Hozzátette: egy ilyen vitának akkor van értelme, ha a vitapartner és a mögötte álló párt és program komoly és hiteles. "Az MSZP-ről azonban az utóbbi években bebizonyosodott, hogy az sem igaz, amit kérdeznek. Akkor mi értelme van egy ilyen vitának?" - fogalmazott.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását