2024. június 16. - Jusztin

Megváltozott a showman

Személyi edzője új színt vitt Gáspár Győzi életébe: szeptemberben ismerte meg egymást a roma-rapper és Nádasdi Gábor: a két férfi azóta elválaszthatatlan egymástól.
2010. február 28. vasárnap 08:39 - Ruttka Ildi

IGAZI CSALÁDAPA LETTEM!


Munka híján Győzinek rengeteg szabadideje lett: legújabb hobbija a fogyókúra és a testedzés, ami meg is látszik rajta. Hogy jobban van, az értelemszerűen kihat családja kedélyállapotára is, így Beával már nem kapnak össze minden apróságon, és a ház illetve a család körüli teendőkben is hajlandó részt venni. A napokban Bea Virág szülői értekezletén járt, miközben férje Evelyn miatt tette ugyanezt gimnazista lánya iskolájában. Győzi viszi-hozza a gyerekeket az iskolák között, bevásárol, ha kell, és hazaérve leül Virág mellé, hogy vacsoráig gyakoroltassa vele a betűírást, még ha a kislánynak nincs is mindig kedve hozzá.

- Most is azért tölthetünk csak szűkre szabott időt ezzel az interjúval, mert rohanok Beáért a sminkiskolájába, hogy aztán együtt menjünk Evelynért, majd Virágért a suliba – avat be minket Győzi a Gáspár család jelenlegi hétköznapjaiba. – Ez lett a munkám! Sok napunk telik el így mostanában: reggel korán kelünk, elviszek mindenkit a munkahelyére, napközben intézem amit kell, majd délután összeszedem a lányokat, irány haza, és leülünk tanulni. Nálunk most, amióta Virág elsős lett, az a rend, hogy a Barátok közt első szünetében el kell menni lefeküdni aludni! Nagyon sokat tudunk együtt lenni, beszélgetni, sokat tudok foglalkozni a gyerekekkel, végre igazi családapa lettem! Igaz, hogy harmadik gyerek már nem lesz nálunk, erről le kellett mondanunk Beával, de így négyesben is megvagyunk. Büszke vagyok rá, hogy Evelyn jól beilleszkedett a gimnazista életbe, új barátokat szerzett, és változatlanul négyes, ötös tanuló. Egyik reggel ötkor kelt, csakhogy gyakorolja a franciát. Virág nehezen szokja az iskolai fegyelmet, de hát még kicsi, első osztályos, majd belerázódik! Mivel Bea tanfolyamra jár Pestre, nem is vállalok el semmilyen délutáni rádió- vagy tévéműsorba meghívást, hogy tudjak menni időben a gyerekekért. Öt éven át forgatásról szólt az életünk, most úgy élünk, mint minden hétköznapi, átlagos család.

FURA MÉG AZ ÉBREDÉS


A forgatásokból megismert házat elhagyta már a Gáspár család: új otthonukat nem lakták be teljesen, néhány holmijuk még mindig dobozokban áll, Győző pedig kifejezetten nehezen találja helyét a másfajta környezetben.

- Minden áldott nap furcsa felébrednem az új helyen, állandóan keresem a régi, jól megszokott sarkokat, bútorokat, hiányzik a régi ház, nagyon szerettem ott lakni! – nosztalgiázik a rapper. – Elmúltam már 36 éves, furcsa megszoknom egy új lakásban: nem találok soha, semmit, hol bizonyos ruháim, hol a régi mobiltelefonom, hol egy kedvenc tárgyam tűnik el nyomtalanul, ez pedig nagyon fel tud idegesíteni! A gyerekek anyakönyvi kivonatát kerestem egyik nap, felforgattam mindent, de nem találtam meg. Fél éve lakunk már ott, és még mindig van egy nagycsomó holmink, ami nincs kicsomagolva. A ház jól néz ki, szép nagy a kert, és bár a hírekkel ellentétben nem állnak Lamborghinik meg Ferrarik a garázsban, megvagyunk. Beának jól megy a sminkiskola, nemsoká vizsgázik, nyitunk is neki majd egy szalont később. Egy baj van: hiába szép a ház, hiába szép a berendezés, nekem mégse jó ott lenni, nem szeretem, nem találom benne a helyem! Az én koromban nehéz már a helyváltoztatás.

BEINDUL A BIZNISZ?


Ami a tényleges munkát illeti, a korábban annyit vitatott „koporsóbiznisz” még nem úszott el, csupán Győzinek sokkal több időt kellene fordítania rá, akkor a rapper szerint is sokkal jobban menne az üzlet. Fellépések is vannak, bár Győzi már csak egyedül járja az országot, két táncosa önálló karrierbe kezdett. Elfoglaltságait gátolja azonban, hogy immunrendszere alaposan meggyengült az utóbbi hónapban: a rapper köhögéssel, orrfolyással járó náthával küszködik, amiből nem tud kikeveredni.

- Remélem, két héten belül felgyógyulok, és mehetek végre dolgozni megint, alig várom már hogy újra kezdjem! – lelkesedik a Gáspár család feje. – A koporsóüzleten kívül kellemes feladat is vár rám: izgatottan készülök Genfbe a nemzetközi éves autókiállításra, amin egy kisebb tévécsatorna autósmagazinjának tudósítójaként fogok dolgozni. Rettentő boldog vagyok hogy ez létrejön, mert imádom a gyönyörű kocsikat, szeretek utazni, ráadásként jólesik, hogy rám gondoltak ezzel a műsorvezetéssel. Ráadásként nem először járnék a genfi autókiállításon, így már szinte „hazamegyek” majd a svájci fővárosba…


Forrás: sorry

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását