2024. április 18. - Andrea, Ilma

Súlyos vádak! Győzike megint átverte az országot?

Áll a bál Gáspár Győzike nagysikerű együttese a Romantic körül. A vád szerint nem az új énekesnőt lehet hallani egy dalban, hanem még a régi hangját használták fel.
2009. július 1. szerda 10:29 - HírExtra
Nagyon örültek a Romantic-rajongók, amikor Győzike nemrégiben bejelentette, hogy újara összeáll a legendás együttes.

Az örömük azonban nem tartott sokáig. A napokban volt hallható az új felállású zenekar a Hálózat TV-ben és ott olyan történt, ami kiborította a nézőket.

A tévénézők folyamatosan levelekkel bombázzák a műsor készítőit, mert azt gyanítják, hogy csalás történt. A feldühödött közönség azzal vádolja Győzikééket, habár már új énekesnőjük táncol a színpadon, még mindig Völgyi Zsuzsi énekli a „Vágyom rád” című örökzöld sláger refrénjét.

„Miután fellépett a Házibuliban az új Romantic, olyan visszajelzéseket kaptunk az interneten, hogy az eredeti dalra miért énekel valaki más rá. Persze mi ettől függetlenül nagyon szeretjük Győzikét, nem tulajdonítunk ennek nagy jelentőséget” – válaszolt egy bulvárlap megkeresésére Tillinger Attila, a Hálózat TV műsorvezetője.

A bulvárlap természetesen felkereste a romacsapat korábbi énekesnőjét, Völgyi Zsuzsit is, és meghallgattatták vele a Romantic új fellépésének hanganyagát. A véleménye meglepő volt: „A vokálban valószínűleg ott a hangom, de ha esetleg a refrénben is szerepelnék, nem igazán érdekel”.

„Én biztos vagyok benne, hogy mindent felénekeltem, a vokálokat is és a refrént is. Lehet, hogy valami hiba folytán véletlenül néhány sávban ott maradt Zsuzsi hangja, de én akkor is mindent rendesen újraénekeltem” – ezzel pedig már az újdonsült Romantic-tag, Toldi Anna védekezett.

Mindenki kíváncsi volt ezek után Győzike véleményére is, aki csak nagyon röviden és határozottan válaszolt.

„Nem igaz, hogy Zsuzsi énekel a dalban. Zsuzsival nagyon jóban vagyunk, nem kockáztatnám egy ilyen ostobaság miatt a barátságunkat.”

Az igazság valószínűleg sohasem fog kiderülni.
Forrás: HírExtra/Bors
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

ferooo1
2009. július 1. 13:47
olvasom a cimet hát nem győzike verte át az országot hanem azok a tévések akik az emberek minden ellenkezésére mutogatják lesznek a vádlottak padján
ferooo1
2009. július 1. 13:42
nagyon szomoru és furcsa hogy ennek a hülye cigánynak 100milliokat adtak mikor a magyarok minimál bérért dolgoznak mint az állat tehetséges müvészeink éheznek mi folyik itt mit művel a két kereskedelmi csatorna olyan undoritó volt hogy a stáb nem birta
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását