2024. május 23. - Dezső

A Fidesz ismét idézetekkel reagált

Ismét idézetekkel reagált a Fidesz Szabó Zoltán MSZP-s parlamenti képviselő "Így kormányoztok ti" sorozatának 26. sajtótájékoztatójára vasárnap.
2010. február 28. vasárnap 16:31 - HírExtra
A szocialista politikus két országgyűlési képviselőtársával egy Csongrád megyei és egy jászberényi üggyel igyekezett demonstrálni, hogy "mit művel a Fidesz az adófizetők pénzével az általa vezetett önkormányzatokban".

Cser-Palkovics András, a Fidesz helyettes szóvivője erre reagálva az MTI-hez eljuttatott közleményében - több, korábbi esethez hasonlóan - a szocialisták és a szabad demokraták korruptságára vonatkozó, a baloldalt bíráló, többségében MSZP-s politikusoktól származó idézeteket hozott fel.

A korábbi idézetek közé a Fidesz beemelt egy olyan idézetet, amely MSZP-s aktivistáknak szóló útmutatóban szerepelt: "Nem tagadhatjuk, hogy voltak olyan ügyek, amelyekben szocialista politikusok is érintve voltak. Szégyelljük is érte magunkat".

A Fidesz idézte Lendvai Ildikó pártelnököt is, aki azt mondta: "Nem akarjuk az SZDSZ nyakába varrni a BKV által szimbolizált gondokat, ami eddig történt a fővárosban, az közös felelősség".

Szép Béla szocialista országgyűlési képviselőt is idézte az ellenzéki párt, aki úgy fogalmazott: "Komolyan hittem, hogy a megújulás és a megtisztulás ígérete az MSZP-ben beteljesül, de az országos listát megismerve láttam, ez nem következett be. Bebetonozták magukat azok, akiknek a leváltását követelték párton belül és kívül, lásd a MÁV, a BKV és az energiaszektort körüllengő botrányos ügyeket".
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását