2024. május 18. - Erik, Alexandra

Bajnai: a két nagy párt fogjon össze

Bajnai Gordon azt javasolja a Fidesznek és az MSZP-nek, hogy legalább a szélsőjobbal szembeni fellépés legyen olyan téma, amelyben összefognak, vagy legalábbis nem játsszák ki egymást egymás ellen.
2010. február 22. hétfő 15:10 - HírExtra
"Demokrata és hazafi Orbán Viktor is, demokrata és hazafi Mesterházy Attila is. Lehet, hogy csak ennyi a közös nevező, de ez közös nevező, és ez elég lehet ahhoz, hogy Magyarország legyőzze a szélsőjobb veszélyt" - fogalmazott a kormányfő hétfőn a parlamentben.

A miniszterelnök szavai szerint a két nagy párt fanatikus szembenállásból egy szörny született, és ezt a szörnyet úgy táplálta napról-napra a gyűlölet és a megosztottság, akár az anyatej a csecsemőket. "Ez a szörny ugyanis itt áll, az ajtónk előtt. Dörömböl, hogy eresszük be. És azt is mondja, hogy ránk töri az ajtót és szétveri a berendezést, és beveri a képünket, ha nem tetszik neki" - tette hozzá.

Bajnai Gordon szerint az a baj a Jobbikkal, hogy tönkreteszi az országot azzal, hogy nem megoldásokat kínál, hanem bűnbakokat, üzemanyaga pedig a békétlenség, a megosztottság és a harag.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását