2024. május 20. - Bernát, Felícia

Rablógyilkosság egy Üllői úti lottózóban

Bűncselekmény áldozata lett az a férfi alkalmazott, akit egy fővárosi, XVIII. kerületi üzletben holtan találtak péntek délután - közölte az MTI-vel a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) sajtóügyeletese, aki egyelőre nem erősítette meg, hogy rablógyilkosság történt volna az Üllői úti, lottózóként is üzemelő boltban.
2010. február 19. péntek 19:27 - HírExtra
Kormos Endre azt mondta: a bűncselekményt az üzlet tulajdonosa fedezte fel, aki azonnal értesítette a rendőrséget és a mentőket. A sajtóügyeletes tájékoztatása szerint az 58 éves férfi halálának okát az igazságügyi boncolás állapítja meg. Nem erősítette meg, hogy az alkalmazott testén késszúrások találhatók.

Közölte: tart a helyszíni szemle és a tanúkutatás. Vizsgálják azt is, hogy az üzletből tűnt-e el érték.

A rendőrség emberölés miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen.

Az MTI rendőrségi forrásból úgy értesült, a bűncselekményt az üzlet tulajdonosa fedezte fel, amikor délután négy óra körül ment az aznapi bevételért, de az ajtót zárva találta. A tulajdonos kinyitotta a kulcsra zárt ajtót, és az üzletben, a földön fekve, holtan találta férfi alkalmazottját, akinek halálát feltehetően a több késszúrástól származó sérülés és bántalmazás okozta.

Az MTI helyszínről származó információi szerint a gyilkosság helyszíne egy olyan kis üzlet, ahol élelmiszert is lehet vásárolni. A bolt feletti táblán az olvasható: Csemege-Totó-Lottó.

Az MTI úgy tudja, a pénteken kirabolt lottózótól néhány száz méterre tavaly tavasszal egy másik, hasonló üzletet raboltak ki, és az elkövetőt a rendőrök még nem találták meg.
A mostani bűncselekmény helyszínétől nem messze, két évvel ezelőtt, karácsony előtt egy héttel rontottak be egy trafikba. Az ott dolgozó 46 éves nőt összeverték. Az áldozat a támadás során életveszélyes fejsérülést szenvedett, és sérüléseibe nem sokkal később a kórházban belehalt.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását