2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Hamis húszezresekkel fizettek

Hamis húszezresekkel fizetett, illetve próbált meg fizetni két férfi Füzesabonyban és környékén - tájékoztatta pénteken a rendőrség az MTI-t.
2010. február 19. péntek 15:53 - HírExtra
A nyomozók elfogták a pénzt terjesztőket és vallomásuk alapján eljutottak a bankók gyártóihoz is - közölte a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese.

Az eljárást egy idős asszony bejelentése alapján indították a rendőrök, aki miután felváltott a két férfinak egy hamis bankjegyet, feljelentést tett a rendőrségen - közölte Gergely Gabriella.
A bűnügyről további részleteket a nyomozás érdekeire hivatkozva nem árult el a sajtóügyeletes, így azt sem, hogy hol állították elő a hamis húszezer forintosokat, illetve milyen értékű bankjegyeket találtak a rendőrök. Azt sem mondta el, hogy milyen minőségűek voltak a terjesztett bankók.

A füzesabonyi rendőrkapitányság pénzhamisítás megalapozott gyanúja miatt indított eljárást az ügy felgöngyölítése érdekében.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását