2024. április 19. - Emma

BKV-botrány: a budapesti szocialisták ártatlanok

Az MSZP budapesti kampányfőnöke szerint a fővárosi szocialista vezetőknek nincs közük a BKV körüli korrupciógyanús ügyekhez.
2010. február 19. péntek 17:12 - HírExtra
Molnár Zsolt pénteki budapesti sajtótájékoztatóján hangsúlyozta: az MSZP vezetői fővárosi, illetve országos szinten sem vettek részt semmilyen törvénytelen eljárásban.
Kérdésre válaszolva elmondta, hogy Hagyó Miklós volt főpolgármester-helyettest nem jogi okokból, hanem politikai megfontolásból kérték fel a visszalépésre.

A szocialisták fővárosi ügyvezető alelnöke kiemelte, hogy semmilyen személyes kapcsolata sincs sem a BKV jelenlegi, sem volt vezetőivel.

Hozzátette: Balogh Zsolttal, a BKV volt megbízott vezérigazgatójával pedig soha sem találkozott, őt fel sem ismerné.

Molnár Zsolt kiemelte, hogy kénytelen lesz jogi lépéseket tenni, amennyiben a sajtóban rágalmazásnak, lejáratásnak megfelelő információk jelennek meg személyét illetően.
Molnár Zsolt szintén kérdésre válaszolva elképzelhetetlennek nevezte, hogy a számára ismeretlen Balogh Zsolt terhelő vallomást tett volna személyére a BKV-ügyekkel összefüggésben.

A budapesti szocialisták a kampányban nem botrányokról, álhírekről, vagy rágalmakról, hanem az elmúlt 15 év munkájáról kívánnak beszélni - fűzte hozzá.
A sajtótájékoztatón elhangzott, hogy az MSZP Budapesten mind a 32 egyéni választókerületben az induláshoz szükségesnél lényegesen több ajánlószelvényt gyűjtött össze.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását