2024. május 18. - Erik, Alexandra

Berecz megcsinálta, mégsem elégedett

A maga elé kitűzött célt teljesítette Berecz Anna azzal, hogy csütörtökön 13 mp-es hátránnyal a 27. lett a női alpesi sízők szuperkombinációjában a vancouveri téli olimpián, ezzel együtt nem volt elégedett teljesítményével.
2010. február 19. péntek 09:47 - HírExtra
A lesiklásban egy nappal korábban 35. magyar síző második számában abban bízott, hogy a legjobb 30 közé kerülhet, s lemaradása az elsőhöz képest nem lesz nagyobb 15 mp-nél, s bár ezt elérte, a mob.hu-nak nyilatkozva arról beszélt , hogy a hátrányát így is túl soknak érezte.

"Tisztában vagyok a realitásokkal, persze - de azért szeretnék a lehető legközelebb kerülni a legjobbakhoz - mondta a 21 éves sportoló. - Jeges volt a pálya, sokkal jegesebb, mint egy nappal korábban, ezáltal nehezebb is. Még jobban kellett figyelni a kanyaroknál, s mivel mindenképpen végig akartam menni mindkét számban, ezért most kevesebbet kockáztattam, az ugratóknál is jobban ügyeltem."

Az első olimpiáján szereplő Berecz Annára még további három szám vár, s amint azt elmondta, ezek közül kettő, a szombati szuper-óriásműlesiklás és a jövő pénteki műlesiklás közel áll hozzá.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását