2024. május 16. - Mózes, Botond

Oláh Ibolya kiállhatatlan alkoholista, vagy ma született bárány?

Oláh Ibolya Hungáriafilm Kft. vitája elmérgesedett, már különböző vádakkal is egymásnak esnek. Oláh az elmaradt bérét követeli a Casting című filmben nyújtott szerepléséért, míg a kft. szerződésszegést emleget.
2010. február 18. csütörtök 10:59 - Pásztor Balázs
– Tisztességesen dolgoztam, de a stábból egyedül én nem kaptam meg a pénzem. Nem kérek mást, csak ami jár – mondta Ibolya, aki szerint azért nem jutott hozzá honoráriumához, mert konfliktusba került a film producerével, Losonczi Gáborral. A forgatáson többször beszólt nekem. Megtörtént, hogy a stáb nagy része borozott és pezsgőzött, s mivel egyiket sem szeretem, a büféből sört hoztam magamnak. Gábor ekkor rám szólt, hogy ne igyak, én pedig megkértem, hogy a tilalom vonatkozzon minden színészre – mesélte Ibolya. A lánynál akkor szakadt el a cérna, amikor a hangját a szexualitással hozta összefüggésbe a producer. Ettől kezdve levegőnek néztem: nem álltam vele szóba – mesélte Ibolya, aki úgy gondolja, ez a konfliktus az oka, hogy két éve nem kapja meg gázsiját. Losonczi Gábor titoktartási kötelezettségére hivatkozva nem reagált a vádakra, de megjegyzést fűzött a témához.

– Gondolja, ha Ibolya ellenszenves, ragaszkodom ahhoz, hogy film szülessen róla? Mindenben támogattam. Tíz napra még az Aida előadására is elengedtem a forgatásról. Nem kevés pénzt keresett. Negyven stábtag időbeosztását átszerveztük miatta. Sőt, amikor Anyácska azzal keresett meg, hogy Ibolya szeretné megcsináltatni a fogát, arra is adtam pénzt – mondta Losonczi, aki szerint Ibolya azért nem kapja meg a pénzét, mert szerződésszegést követett el. - A maradék gázsiját letétbe helyeztem, ha neki ítéli a bíróság, az övé. A produkció szereplői – nevük elhallgatását kérve – elmondták, voltak problémák Ibolyával, kétszer is órákat késett. Legtöbben a premier vetítésével példálóztak: Ibolya nem volt hajlandó felmenni a szereplőkkel a színpadra, helyette a Corvin mozi eldugott szegletében gurította le a vodkákat.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását