2024. április 25. - Márk

Kiválasztották Székesfehérvár álompárját

Internetes szavazók voksai alapján választották ki Székesfehérvár álompárját, amely elsőként mondja ki az igent augusztus 30- án, az új, barokk-rokokó házasságkötő teremben. A jegyespárt szerdán a város polgármestere mutatta be.
2008. április 2. szerda 23:48 - Hírextra

Az önkormányzat emlékezetessé szeretné tenni a Norvég Finanszírozási Mechanizmusok (Norvég Alap) 710 millió forintos támogatásával megújuló Hiemer- Font-Caraffa épületegyüttes második ütemében kialakításra kerülő házasságkötő teremben tartott első esküvőt.

Ezért pályázaton olyan ifjú párokat keresett, akik szívesen kötnék össze életüket a város nyilvánossága előtt. Az esküvői szertartás és a lakodalom költségeit - szponzorok segítségével - az önkormányzat finanszírozza.

A pályázatra 58 jegyespár jelentkezett. Közülük választották ki a "döntőbe" került hármat, akik közül a város honlapján szavazók választották ki több mint 22 és félezer szavazattal az álompárt, Nagy Tímea informatikai- és Zimmermann Zoltán építő-és környezetmérnököt.

A fiatalok a következő hetekben a polgármesteri hivatal munkatársaival közösen szervezik meg a ceremónia minden részletét, választják ki a támogatók által biztosított menyasszonyi ruhát, tortát, lakodalmi menüt, dekorációt, s mindent, ami egy elegáns esküvőhöz kell.

Az álomesküvő iránti nagy érdeklődést látva, a város polgármestere úgy döntött, hogy a meghívott vendégek, családtagok, ismerősök mellett egy internetes licit alapján, négyen lehetőséget kapnak a ceremónián és a menyegzőn való részvételre.

A részvételt az nyeri el, aki az április 10-től május 30-ig tartó internetes, 40 ezer forintról induló licitben a legmagasabb összeget kínálja a lehetőségért.

A felajánlott összeg sorsáról a nyertes dönt ugyan, de kikötés, hogy csak jótékonysági célra ajánlhatja fel, valamely, a gyermek- és ifjúságvédelem területén tevékenykedő székesfehérvári szervezet támogatására.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását