2024. május 18. - Erik, Alexandra

Vakációval válás ellen? Jolie és Pitt még próbálkozik

Családi kirándulással menekül a szakításukról szóló hírek elől Angelina Jolie és Brad Pitt. Csupán "erődemonstárcióról", vagy többről van szó?
2010. február 17. szerda 08:20 -
A hollywoodi álompár ezúttal éppen a karneválozó Velencébe látogatott, s jó szokásukhoz híven ajándékokal halmozták el a kíséretükben érkező porontyokat. (A gyerekeket ezúttal fagylalttal és utcabállal tartották jól.)
 
Az ikreket ezúttal nem cipelték magukkal, csak az örökbe fogadott nagyfiuk, Maddox és Pax, a szintén örökbe fogadott kislányuk, Zahara és saját gyermekük, Silouh tartott velük.

A kirándulásnak a híres felvonulás utáni érthető érdeklődésen túl különleges  apropója is lehet, ugyanis a lagúnák városában Jolie A turista (The Tourist) című filmet forgatja majd március 15-étől Johnny Depp-pel.

Ebben a szuperszexi színésznő egy Interpol-ügynököt alakít, aki felfogad egy amerikai turistát – ez lenne Depp –, hogy üldözzön egy bűnözőt, aki korábban valamikor a szeretője volt.

S, ha már szerető. Lehet, hogy öt esztendei lamúr után csúfos véget ér az annak idején Pitt hűtlenségével startoló "Bradgelina-saga"? Alig három hete kapott szárnyra a hír, mi szerint alig öt év után véget ért az első számú hollywoodi széplány és szépfiú kapcsolata, s a sztárpár már a szerződést is előkészítette a vagyon és a hat közösen nevelt gyermek elosztásáról.
Forrás: Blikk/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását