2024. június 1. - Tünde

Téli olimpia: újabb halasztás a hóesés miatt

Az erős havazás miatt - a várakozásoknak megfelelően - elhalasztották a férfi alpesi sízők keddre tervezett szuperkombinációs számát a vancouveri téli olimpián.
2010. február 16. kedd 15:53 - HírExtra
A játékok hivatalos honlapja szerint a lesiklásból és műlesiklásból álló szám új időpontjáról egyelőre nem született döntés.

A program módosítása a meteorológiai előrejelzés tükrében már korábban felmerült, s a szervezők végül kénytelenek voltak módosítani a programot. Az éjszaka során jelentős mennyiségű hó hullott, mindez enyhe időben történt, így a pálya felülete az alsó szakaszon meglehetősen felpuhult.

Günter Hujara, a férfi alpesi versenyek igazgatója korábban azt javasolta, hogy a szuperkombináció halasztása esetén ezt a számot péntekre tegyék át, az ottani szuperóriás-műlesiklást pedig vasárnapra, így az óriás-műlesiklás a hét utolsó napjáról a jövő keddi tartaléknapra tolódna.

A férfiak szuperkombinációs versengése magyar idő szerint 19 órakor kezdődött volna kedden.

Korábban múlt szombatról hétfőre halasztották a férfi lesiklást - amit az új időpontban sikerült is megrendezni -, vasárnapról pedig csütörtökre a női szuperkombinációt.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását