2024. május 17. - Paszkál

Hatvani rágalmazás miatt perel

Rágalmazás miatt beperli a fideszes Illés Zoltánt Hatvani Csaba, Terézváros MSZP-s alpolgármestere.
2010. február 12. péntek 19:21 - HírExtra
Az MSZP fővárosi VI. kerületi országgyűlési képviselőjelöltje, MTI-hez pénteken eljutatott közleményében arra szólítja fel az ellenzéki politikust, hogy rágalmazás helyett a továbbiakban inkább a Fidesz programjáról adjon tájékoztatást, amihez vitapartnerként ő maga is szívesen rendelkezésére áll.

A Fidesz és a KDNP az elmúlt napokban többször is arra szólította fel az MSZP-t, hogy léptesse vissza a két ügyben is gyanúsított Hatvani Csabát.

Illés Zoltán, a Fidesz VI. kerületi országgyűlési képviselőjelöltje korábbi tájékoztatása szerint az egyik ügy - amelynek 13 SZDSZ-es, illetve MSZP-s önkormányzati képviselő az érintettje - nagy kárt okozó hűtlen kezelés megalapozott gyanúját veti fel egy Andrássy út 47. szám alatti ingatlan ügyében.

A másik ügy pedig felbujtóként elkövetett hivatali visszaélés vádja: felmerült ugyanis, hogy Hatvani Csaba utasítást adott arra, hogy "bizonyos személyek kocsijáról a kerékbilincset vegyék le anélkül, hogy fizettek volna bírságot" - fűzte hozzá.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását